aria stanben kompleks

Високопрофесионален градителски тим кој работи со докажано квалитетни материјални ја започна градбата на темелната плоча на Aria Residence&Spa.

Комплексот се гради според најновите стандарди за сигурна, квалитетна и стабилна градба, во која се искористени најсоодветни материјали кои се гаранција за квалитет, цврстина и висока сеизмичка стабилност на објектот.

Поставувањето на темелната плоча е започнато, а стабилноста на градбата ја гарантира, високо квалитетно железо кое ги исполнува стандардите и според мерењата дава извонредна отпорност на оптоварување. Монтажата ја изведуваат искусни професионалци од областа, под надзор од инженери и соодветни технички лица.

Изградбата е во тек, за повеќе информации околу становите посетете ја www.aria.mk

Write a comment:

*

Your email address will not be published.