nov stan bitola

Инвестирајте во долгорочни решенија кои го подобруваат квалитетот на живот. 

Резиденцијалниот комплекс Aria Residence & Spa претставува современ резиденцијален блок, чија структура значително се издвојува од комерцијалните градски ѕидови во Битола. Најголемата одлика којашто го разликува овој објект од останатите, е начинот на кој го пренесува модерното и урбано живеење во секојдневието.

Во неговата структура е вклучен комплетно опремен Спа центар кој претставува идеален простор за релаксација и во својот состав вклучува: базен за возрасни, детски базен, џакузи, солариум, турска бања, фригидариум, тушеви, гардеробери, финска сауна, и медицински масажи.

Aria Residence & Spa e репрезентативен објект интересен за сите семејства и поединци кои сакаат да започнат своја нова приказна во опуштена и средена околина во срцето на Битола, а каде сепак ќе пронајдат мир и хармонија. Становите се карактеризираат со многу светлина и одличен внатрешен распоред со што станбениот простор зрачи со позитивна енергија.

Со цел да се обезбеди хармонично и идличично живеење на сите станари, при проектирањето големо внимание е посветено на малите детали кои значително допринесуваат во квалитетот на живеењето. 

Изградбата на објектот е во тек. За дополнителни информации контактирајте нѐ на: 076 462 462