Во потрагата по квалитетен стан за удобно и урбано домување во Битола, вистинскиот избор за 2019та е станбениот комплекс Aria Residence&Spa.

Од непогрешлива архитектура до модерно дизајнирана внатрешност – комплексот има повеќе опции за големина на становите.

Без разлика дали сакате да уживате во самостојноста и урбано уреден минималистички простор или сонувате за голем стан кој ќе биде дом за вашето семејство – Aria нуди бројни решенија кои тежнеат кон остварување на сечии желби.

Разгледај дел од становите во Aria Residence& Spa во Битола.